6 Schoonheidsverzorging

tso

Lees de volledige infobrochure

Klik hier om de volledige brochure te lezen!
Klik op de afbeelding hierboven om de infobrochure te lezen.

De laatste instapdatum voor deze richting is 1 september van het vijfde jaar. Dan volg je in augustus een driedaagse opleiding en oefen je daarna zelfstandig technieken in.

Waarom deze richting kiezen?

Hou je van schoonheidsverzorging, zoals hand- en voetverzorging, massage …? Heb je oog voor schoonheid in harmonie met persoonlijkheid? Ben je creatief, handig en accuraat? Ga je vlot en stijlvol met mensen om? Zie je jezelf als schoonheidsspecialiste met eventuele specialisaties? Dan ben jij de ideale kandidaat voor deze richting.

Uniek aan deze richting

In de derde graad oefen je met echte klanten. Bovendien maak je kennis met nieuwe technieken en producten door bezoek aan beurzen, demonstraties op school, stage in een schoonheidsinstituut … 

En wat hierna?

Je kan je verder specialiseren in het zevende jaar esthetische lichaamsverzorging of in het beroepsleven stappen. Mits een grote inzet kan je ook verder studeren, onder andere in professionele bacheloropleidingen zoals bachelor in het onderwijs: kleuter, lager of secundair of bachelor in de ergotherapie, podologie, verpleeg- of vroedkunde. Je kan ook kiezen voor een graduaatsopleiding verpleegkunde of orthopedagogie.

Schrijf je nu in

Je bent nog niet ingeschreven? Geen paniek! Ontdek hier alles wat je moet weten om in te schrijven.

Ja, ik wil inschrijven